Benvinguts a la web de l'associació de veïns del barri de Montserrat.


El nostre Barri, nascut oficialment l’any 1956, ja té 60 anys. Ha crescut al mateix temps que la ciutat d'Igualada i ha constituït en tots aquests anys anys, un nucli de convivència i integració pel Barri i la Ciutat.


L'Associació durant aquests anys i amb diferents juntes directives i col·laboradors, ha estat un interlocutor en la recerca de solucions per als problemes derivats de la convivència entre veïns, ajuntament i d'altres entitats, amb l’únic objectiu d’aconseguir un millor manteniment del Barri. Així mateix, ha intentat sempre ser el llaç d'unió entre els veïns, simpatitzants, entitats i la resta de la nostra Ciutat. A més, l'Associació porta a terme diferents activitats més lúdiques (campionats esportius, festes, esdeveniments culturals, etc.), que col·laborin a l’increment de la convivència i integració de tots els veïns del Barri i d’aquest en la Ciutat.


Aquesta Web vol ser un mitjà de comunicació de tots els actes i esdeveniments que es realitzin al Barri; hi ha apartats documentats gràficament amb les activitats i esdeveniments, la nostra imatge corporativa, un recull d'imatges i documents de la història del Barri i d’Igualada, la situació i les reclamacions vers els equipaments i serveis al Barri, etc. Evidentment, estem oberts als vostres suggeriments.


El nostre desig és que la Web i en un futur pròxim, també Facebook i Twitter, serveixin per comunicar-nos més fàcilment amb tots vosaltres, veïns i simpatitzants, conèixer les vostres inquietuds, dificultats, etc. i ser el més útils possibles en la recerca de millors solucions pel nostre Barri i la nostra Ciutat.


Per a qualsevol tema que considereu pugui ser rellevant i relacionat amb el nostre Barri o la nostra Associació, estem al vostre servei i us podeu posar en contacte amb nosaltres pels mitjans indicats en aquesta pàgina Web.


Us hi esperem a tots !